Gemeenteweekend

Elke twee jaar trekken we met een groot deel van de gemeente een paar dagen het land in voor het gezellige gemeenteweekend! Het volgende weekend is gepland rond Mei 2024..nog even geduld dus.. 

Gemeenteweekend 2022

Door de corona hebben we er even op moeten wachten.. Maar in het weekend van 20-22 mei zijn we met de gemeente in het natuurvriendenhuis De Bosbeek in Bennekom. We arriveren vrijdagmiddag voor zover mogelijk en anders vrijdagavond. De vrijdagavond zal voor een klein deel gevuld zijn, de zaterdag wordt een volledig programma, uiteraard ook met wat rustpunten. Zondagochtend ontbijten, rommel opruimen en in de auto's stoppen, daarna de gezamenlijke kerkdienst, koffie en dan gaat ieder huiswaarts. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gemeenteweekend 2018

Dit jaar zijn we voor de 3e maal met Hemelvaart als gemeente van Menorah naar het Koos Vorrinkhuis gegaan in Lage Vuursche. Een fijne locatie, mooi in de bossen, niet te ver van Zaanstad en van alle gemakken voorzien.
Op 10, 11 en 12 mei is voor de 5e maal het Hemelvaartweekend gehouden.
Het thema voor dit weekend was Sta op en schitter. Het begin van een tekst uit Jesaja 60:1. Er is een schitterend weekend van gemaakt, vol ontmoeting, samen zingen, spel en ontspanning en natuurlijk nadenken en bezig zijn met het thema.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hieronder nog wat foto's van Hemelvaartsweekend 2016..

IMG 2266

 

IMG 2257

 

image 2018 02 20 1

 

image 2018 02 20