De kerkdiensten beginnen weer!

Vanaf 5 juli beginnen we weer met fysieke kerkdiensten als Menorah Zaanstad in het Pascal College! We hebben elkaar gemist, wat fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. Weliswaar is nog niet alles gewoon zoals het was, juist ook als kerken proberen we rekening te houden met elkaar en onze verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid van onze bezoekers. Dit houdt in dat..

-We met maximaal 50 mensen samenkomen op zondag om de anderhalve meter te kunnen borgen. Dit is exclusief de medewerkers aan de kerkdienst. Reserveren is hierom noodzakelijk via het volgende formulier: https://forms.gle/xFuzP6eawx7hz9bn9

-Zingen met de hele gemeente (gemeentezang) is nog niet mogelijk. Dat is pijnlijk, maar ook binnen de gestelde richtlijnen is het mogelijk om voluit kerk te zijn. Zolang niet duidelijk is hoe het precies zit, is het goed het zekere voor het onzekere te nemen. Dus voor nu is ons advies helder, zing niet maar het lied meelezen of neuriën mag wel.

-Bij de ingang van Pascal staat een voetpompje klaar om uw handen te desinfecteren. Pascal is open om 9.45 uur om u te verwelkomen.

-Er zal 1 dames en 1 herentoilet beschikbaar zijn en er liggen desinfecterende doekjes klaar om na toiletgebruik zelf de wc/bril te reinigen. Ons advies is ga zoveel mogelijk thuis naar het toilet.

-De garderobe wordt niet gebruikt dus als u een jas/vest bij u heeft neem deze dan mee naar uw zitplaats.

-Zitplaatsen en route erheen wordt u door het welkom/coronateam (herkenbaar aan keycord) aangewezen en worden van voor (bij podium) naar achteren gevuld zodat er zo min mogelijk langs elkaar wordt gelopen.

-Er wordt vóór of ná de samenkomst tot nader bericht geen koffie geschonken dus wilt u toch koffiedrinken dan kunt u dit zelf meenemen en na de samenkomst buiten op het plein opdrinken. U kunt natuurlijk ook Menorahgangers uitnodigen om thuis iets te gaan drinken.