Kerstlichtjestocht door 't Kalf

Derde sfeervolle Kerstlichtjestocht door ’t Kalf

Voor de derde keer vindt de Kerstlichtjestocht plaats in ’t Kalf in Zaandam. Een gezellige puzzeltocht voor jong en oud.

Van vrijdag 16 december tot en met vrijdag 23 december zullen op meerdere plekken in de Zaanse wijk ‘t Kalf tussen 16:30 uur en 19:30 uur kersttaferelen te zien zijn. Voor kinderen is de sfeervolle kerstwandeling tevens een puzzeltocht. Vind de letters op bijzondere plekjes in de wijk! Bij het inleveren van het ingevulde deelnameformulier krijgen de kinderen wat lekkers en een presentje.

Programma Kerstlichtjestocht

Zowel deelnameformulier als route zijn te downloaden op de website zaankerk.nl/kerstlichtjestocht. Hier vind je ook het volledige programma en zie je op welke tijden de Maria Magdalenakerk in ’t Kalf geopend is. Op dinsdag-, woensdag en donderdagavond zal buurtcentrum De Bovenkruier geopend zijn voor een gezellige kerstontmoeting. En op 23 december, de laatste dag dat de tocht gewandeld kan worden, heeft de kerk nog iets extra sfeervols te bieden in de vorm van kerstmuziek.

Begin- en eindpunt

Het begin- en eindpunt van de Kerstlichtjestocht is bij de Zaankerk. Daar staat een kraampje waar het  deelnameformulier en de looproute verkrijgbaar zijn en waar de deelnamekaarten ingeleverd kunnen worden.

Samenwerking Zaanse kerken

De Kerstlichtjestocht is een gezamenlijk initiatief van de Maria Magdalenakerk, de Zaankerk, Menorah, de Noorderkerk en de Kerk van de Nazarener en wordt gesteund door Zaanse ondernemers, Grafisch Buro van Erkelens, Sociaal Wijkteam Zaandam-Noord & Kogerveld, Buurtcentrum De Bovenkruier en de Gemeente Zaanstad.