Goed voor de Zaankanter en goed voor God

We hebben onze kerk Menorah Zaanstad genoemd, naar het bijbelse symbool van de zevenarmige kandelaar die werd gebruikt in de tempel. Jezus zegt tegen ons: "Jullie zijn het licht in de wereld." Als Menorah-gemeente verlangen we ernaar om een licht te zijn in Zaanstad, herkenbaar en vol van Jezus' liefde. 

We zijn een kerk waarin iedereen op een gegeven moment is vastgelopen. Een moment waarop je beseft dat je het niet alleen kunt in je leven, dat je een Redder nodig hebt. Het is geen teken van zwakte om dit toe te geven. Het vereist juist moed! Wat je achtergrond ook is, of je er nu een potje van hebt gemaakt in je leven of wanneer je dacht het allemaal prima voor elkaar te hebben, iedereen is welkom bij Jezus. We doen allemaal verkeerde dingen, maar dankzij Gods genade en het geloof in Jezus kun je échte vrijheid vinden. 

We zijn een actieve kerk! Onze slogan is: Goed voor de Zaankanter en goed voor God. We richten ons op onze omgeving, proberen goed te doen en een lichtje van Jezus te zijn in onze stad. Daarnaast geven we God alle eer. In onze samenkomsten zingen we voor Hem, leren we meer van Hem in een inspirerende overdenking en is er ruimte voor ontmoeting met onze familie. De samenkomsten helpen om ook doordeweeks God op de eerste plaats in ons leven te zetten.